Has sentit parlar del canvi climàtic? Tots i totes podem col·laborar per a parar-lo. Hi ha moltes formes, i una de elles és plantant arbres. Són capaços de fixar carboni i ens donen, a canvi, oxigen per a respirar.

Vine amb nosaltres i emporta’t un xicotet bosc a casa, si el cuides el voràs créixer i podràs contar-nos com ho fa. I si vols, a l’hivern anirem a plantar-lo amb tu a la muntanya. Amb l’ajuda de tots i totes farem un gran bosc per detenir el canvi climàtic!

L’activitat consistirà en la manipulació de plantons d’espècies del bosc mediterrani per posar-les en uns tests apropiats per al seu creixement. Els xiquets i les xiquetes treballaran amb terra, plantes, tests, aigua, tot per trasplantar les plantetes a un contenidor major on puguen passar uns mesos fins la plantació al camp.

Hi haurà pins, carrasques, margallons, gal·lers, marfulls, llentiscles, aladerns i moltes altres espècies de la nostra flora mediterrània. Podran emportar-se’n a casa tantes com puguen plantar, però desprès deuran cuidar-les durant uns mesos, i contar-nos els avanços a través de les xarxes socials del Jardí Botànic. Finalment, al proper hivern, anirem tots junts a plantar-les al camp, creant junts un bosc i donant un pas front al canvi climàtic.